Header image

A fost încheiat Acordul de colabrorare cu Uniunea Organizaţiilor Veteranilor Trupelor de Carabineri din RM

16:12, miercuri, 30 noiembrie, 2016 | Cuvinte-cheie: , ,

Miercuri, 30 noiembrie, la Reşedinţa mitropolitană a fost încheiat Acordul de colabrorare cu Uniunea Organizaţiilor Veteranilor Trupelor de Carabineri din Republica Moldova.

Acordul a fost semnat de către ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi al întregii Moldove şi Dl Vladimir Olievschi, preşedintele Uniunii Organizaţiilor Veteranilor Trupelor de Carabineri din Republica Moldova, în prezenţa Arhim. Nicolae (Roşca), preşedintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în Ministerul Afacerilor Interne şi Organele de Drept.

Potrivit acordului, Biserica Ortodoxă din Moldova va colabora cu Uniunea Organizaţiilor Veteranilor Trupelor de Carabineri în domeniul promovării valorilor creştine în societate şi educarea noii generaţii în duhul dragostei faţă de Biserică şi neam.

Mitropolitul şi-a exprimat deschiderea către un dialog continuu cu organizaţiile de veterani pentru a identifica împreună cele mai bune soluţii, pentru problemele cu care se confruntă societatea, dar şi pentru a consolida participarea organizaţiilor de veterani la luarea deciziilor ce ţin de propăşirea moral-spirituală a societăţii.

Sursa: www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com