Header image

Al-Qaeda stabilește propriile legi în teritoriile ocupate din Siria

14:40, vineri, 1 noiembrie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , ,

După distrugerea și incendierea ulterioară a bisericii creștine din orașul sirian Tel-Abyyad, situat la vest de Rakka, un grup terorist „Statul Irakulului și al Shamului” a publicat un apel către locuitorii din teritoriile ocupate, stabilind noi reguli de conduită.
Pe baza materialelor agențiilor de presă, lista prescripțiilor adresate locuitorilor zonelor ocupate este formată din zece puncte, după cum urmează:
  1. Fetelor și femeilor le sunt interzise purtarea blugilor, tunicilor, rochiilor, precum și utilizarea oricăror bijuterii, singura formă acceptată de îmbrăcăminte este cea islamică (abaya, voal).
  2. Este strict interzis fumatul țigărilor şi a narghilei, începând din 15 noiembrie.
  3. Este interzisă scurtarea parului si pe acest motiv toate frizeriile sunt închise.
  4. Este interzisă expunerea în vitrinele magazinelor a tuturor tipurilor de îmbrăcăminte pentru femei, iar vânzători în aceste magazine pot fi doar femeile.
  5. În cazul în care în acestea vor activa bărbați, ele vor fi imediat închise.
  6. Magazinele care vând bijuterii pentru femei, nu au dreptul de a face publicitate produselor sale.
  7. Pedepsirii (biciuirii) va fi supus oricine rosteşte abrevierea „SIşiŞ”, singura formă acceptabilă de pronunție a denumirii este  ce din sintagma „Statul Islamic al Irakului și Shamului.”
  8. Femeile nu au voie să consulteze ginecologi bărbaţi, chiar și în caz de necisitate.
  9. Tinerilor li se interzice aplicarea oricăror substanțe pe par, precum si scurtarea parului după modelele occidentale.
  10. Tinerilor li se interzice purtarea blugilor strânşi.
Potrivit martorilor, aceste anunțuri teroriștii le însoțesc cu următoarea concluzie: „SIşiŞ” calcă peste capurile ipocriților și ia sufletele trădătorilor, fiind un ac in gura celui blasfemiator și o piatră pe pieptul și în inimile vrăjmașilor lui. Al-Qaeda. „
traducere pentru ortodox.md
sursa pravoslavie.ru

Contact Form Powered By : XYZScripts.com