Header image

Apel de solidaritate: Anișoara are nevoie de ajutor

22:59, duminică, 12 februarie, 2017 | Cuvinte-cheie: , , ,

Ana Rusu, o mamă care îngrijește de doi copii, are nevoie de ajutor. Ea a fost diagnosticată cu Limfomă Hodgkin, iar soțul ei face un apel către toată lumea de bună credință: ”copiii noştri au mare nevoie de mamică sănătoasă!”

Soțul Anei Rusu a lansat un apel plin de durere în care roagă lumea de bună credință să o ajute pe soția sa. ”Soarta este nemiloasă uneori şi ne aduce surprize neplăcute şi foarte dure. Cu părere de rău, soția mea, mama băiețeilor mei, a fost diagnosticată pe 10 ianuarie 2017 cu Limfom Hodgkin. În Republica Moldova soția mea are puține şanse să fie tratată totalmente. După multe investigaţii şi consultarea cu medicii specialişti, am fost îndreptați pentru a face tratamentul în Israel. Însă acesta este foarte costisitor. Materialul biologic, obținut în urma biopsiei, a fost trimis pentru examinările în laboratorul din Israel.

Campaniei s-a alăturat și cunoscutul prezentator TV, Sergiu Beznițchi care a anunțat pe pagina sa de Facebook că cei care vor să o ajute pe Anișoara pot dona online cu cardul sau prin SMS — abonatii Moldcell si Unite la numarul 1555, codul proiectului 628.

Anişoara are nevoie de ajutor

x Close

Facebook

Contact Form Powered By : XYZScripts.com