Header image

Arhiepiscopul Teodosie al Sevastei: Siria va învinge în lupta împotriva terorismului

13:47, miercuri, 14 august, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , , ,

Șeful comunității ortodoxe a Palestinei Arhiepiscopul Teodosie al Sevastiei aflându-se într-un pelerinaj în Bulgaria, a declarat că Siria este o țară de coexistență pașnică a diferitelor religii – şi ea va învinge în lupta împotriva terorismului.

Săvârşind sfânta liturghie la 12 august, la Catedrala Alexandr Nevsky din Sofia, episcopul s-a rugat pentru pace în Siria, pentru oamenii săi care suferă, curajul armatei și pentru guvernul țării, relatează SANA.

De asemenea, Theodosios Atallah Hanna a ridicat din nou vocea sa în apărarea mitropoliţilor răpiţi la 22 aprilie în apropiere de granița cu Turcia – Mitropolitul Paul-Boulos Yazigi de Aleppo și mitropolitul sirian de Alep Gregorios Yohanna Ibrahimcelor, cheamându-i pe cei cari îi dețin în captivitate la eliberarea prizonierilor.

Sub pretextul sloganurilor religioase din Siria sunt comise crime împotriva oamenilor nevinovați, se distrug bisericile și moscheile, a spus vladâca în discursul său.

Siria va învinge în lupta împotriva terorismului datorită rezistenței oameniilor săi şi a conducerii, eroismului armatei siriene, este încrezător Atallah Hanna, care, împreună cu ortodocşii din întreaga lume, se roagă ca Siria să nu fie ștearsă de pe fața pământului.

traducere pentru ortodox.md

sursa www.pravoslavie.ru

Contact Form Powered By : XYZScripts.com