Header image

ATENȚIE! Arhim. Iustin (Miron) și Ierom. Pantelimon (Șușnea) vor susține la Chișinău o conferință cu tema ”Tinerii și Biserica”

19:13, vineri, 1 aprilie, 2016 | Cuvinte-cheie: , , ,

Mănastirea Oașa se află în Munții Sureanu, iar Munții Șureanu se află în cer. Șureanu, Parâng, Retezat. Munții dacilor, străluminați de istorie și, de la o vreme, și de credința în Dumnezeu.

Părintele Iustin Miron, stareţul mănăstirii Oaşa, din jud. Alba, însoţit de părintele Pantelimon Şuşnea, doi dintre cei mai cunoscuţi ucenici ai Părintelui Teofil Părăianu, cel care a fost supranumit „duhovnicul României” și care ne-a lăsat multe sfaturi înțelepte și neprețuite cuvinte duhovnicești vin la Chișinău pe data de 07 aprilie 2016, pentru a susține o conferință cu tema ”Tinerii și Biserica” ce va avea loc la ora 19:00, în AULA de la et.1 din incinta Bloculului A al Academiei de Studii Economice din Moldova situată pe str. G. Banulescu-Bodoni, nr.61. Intrare liberă!

De asemenea, pe 07 aprilie 2016, la ora 13:30, în AULA 401, et.4, din incinta Blocului central al Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul USM, situată pe str. Mateevici, nr.60, sunt invitați toți profesorii și studenții la o întâlnire de suflet cu părintele Iustin Miron și părintele Pantelimon Șușnea. Intrare liberă!

Afis-p.-Pantelimon-Susnea-p.-Iustin-Miron-e1358111922621

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com