Header image

Barak Obama a ,,pozat” pentru revista gay ,,Out”

13:19, miercuri, 11 noiembrie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

Barack Obama apare pe coperta revistei lunare „Out”, care printr-o fotografie în alb și negru îi aduce un omagiu sub titlul: „Președintele nostru – aliat, erou, legendă”. O premieră pentru un președinte american.

„Da, mai sunt multe de făcut (…) dar indiferent cum este abordat acest dosar, președintele și administrația sa au permis o schimbare extraordinară în viața persoanelor lesbiene, homosexuale, bisexuale și transsexuale americane”, scrie revista pentru a-și justifica alegerea.

„Pentru cineva care la început părea evaziv — chiar jenat — asupra acestui subiect, evoluția președintelui Obama privind căsătoria pentru toți este un lucru care merită tot respectul”, continuă textul.

Curtea Supremă a SUA a legiferat în luna iunie căsătoria pentru cuplurile gay în întreaga țară, o decizie istorică smulsă după mai mulți ani de dezbateri pasionate.

Multe persoane au permis să se ajungă la această decizie, „dar este incontestabil că fără angajamentul activ al celui de-al 44-lea președinte al SUA, am fi încă pe cale de a încerca să înfăptuim acest vis”, conchide publicația.

sursa realitatea.net

220154.p

obama_65865700

Contact Form Powered By : XYZScripts.com