Header image

Bogdan Diaconu: Ne opunem căsătoriilor între homosexuali

12:28, marți, 7 octombrie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , ,

Preşedintele Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că în toată Europa există o tendinţă de creştere a partidelor naţionaliste, trend în care se înscrie şi România, el subliind că formaţiunea sa are o poziţie clară şi fermă de opunere faţă de pactul civil între homosexuali.

‘În majoritatea ţărilor europene există o tendinţă de creştere a partidelor naţionaliste. În toate ţările europene partidele naţionaliste au crescut, au obţinut scoruri şi trendul este în continuare crescător (…) Este absolut firesc să se întâmple aşa ceva, pentru că pe bătrânul continent avem naţiuni şi nu avem o mare care se pierde în globalismul promovat.

În Europa avem identităţi şi avem valori, e adevărat, unele comune, dar avem şi valorile noastre proprii care trebuie respectate. De aceea cu fermitate şi fără niciun fel de ascunziş după degete vom avea o poziţie clară şi fermă că PRU se opune pactului civil, adică căsătoriilor între homosexuali sau adopţiilor realizate de către aceştia’, a arătat Bogdan Diaconu, citat de Agerpres.

Sursa: http://jurnalul.ro/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com