Header image

Cerem sfintele rugăciuni!

1:26, sâmbătă, 13 septembrie, 2014 |

Fraţii şi surorile mele!

Familia noastră vă mulţumeşte din suflet tuturor pentru susţinerea pe care ne-aţi acordat-o în procesul de colectare a donaţiilor pentru tratamentul Dănuţei
Am acumulat suma necesară pentru operaţie, şi acum suntem programaţi la spitalul de la Moscova. Sume considerabile au venit de la oameni absolut necunoscuţi – Dumnezeu vă ştie pe toţi!; de la oameni cu care nu suntem nici rude, şi nici nu am fost prieteni – dar care faceţi acum parte din familia noastră! Ne-a susţinut comunitatea din Coloniţa, ne-au ajutat credincioşii de la biserica Naşterii Maicii Domnului din sat, unde am slujit o vreme, profesorii, părinţii colegilor de la şcoala Danielei, enoriaşii bisericii Întâmpinării Domnului unde slujesc acum. Ne-a susţinut părintele Ioan din Portugalia, părintele Ioan de la Catedrala Schimbării la Faţă a Domnului, părintele Nicolae de la Cruglic. Nespus de mult ne-a ajutat părintele Octavian, care a vorbit despre noi – cu timp şi fără timp – enoriaşilor şi oamenilor de bună credinţă, contribuind considerabil la acumularea sumei necesare.
Am vrut din răsputeri să evităm acest lucru, am sperat că ne putem trata fără intervenţie chirurgicală, dar Dumnezeu are planurile Sale.
Pe 20 septembrie avem zborul la Moscova, iar pe 22 septembrie suntem programaţi la medicul Marcel Vetrilă de la Institutul Central de Traumatologie şi Ortopedie al Federaţiei Ruse. Nu văd nicio coincidenţă cu faptul că de Naşterea Maicii Domnului – hramul satului în care locuim – ne vom afla la Moscova. Împărăteasa noastră Preabună ne va acoperi cu Omoforul său!
Vă îndemnăm să vă rugaţi pentru domnul Marcel, prin care Dumnezeu a dăruit sănătatea multor copii şi maturi, inclusiv băştinaşilor săi din Moldova.
Rugaţi-vă pentru însănătoşirea Danielei, şi pentru întărirea noastră.
Cât timp mă voi afla cu fiica la Moscova, vreau să fac pelerinaj la mai multe locuri sfinte din această cetate duhovnicească. Moscova adevărată nu este acel megapolis despre care cunoaştem – este centrul Creştinismului Ortodox răsăritean, loc în care s-au nevoit mulţi sfinţi, cuvioşi, ierarhi, mucenici.
Să cerem mijlocirea lor – a Sfântului Daniil al Moscovei, al Sfântului Serghie de la Radonej, al Sfântului Serafim de la Sarov, al Sfântului Serafim Ciceagov, ierarhul care a păstorit o vreme şi eparhia Chişinăului, al Sfintei şi Fericitei maicii Matrona, şi a miilor de sfinţi care au strălucit pe pământul binecuvântat al Rusiei Sfinte.
Dumnezeu să ne păzească şi să ne audă rugăciunile!
Preot Constantin Cojocaru

Contact Form Powered By : XYZScripts.com