Header image

Clinici pentru copii transexuali

7:27, vineri, 14 martie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , ,

Le Nouvel Observateur a publicat un articol despre copiii transexuali. Fenomenul a apărut în SUA. Lobby-ul binecunoscut lucrează de zor la banalizarea transexualităţii de la vârste fragede. Iar la Chicago, un spital pentru copii şi-a deschis o clinică specializată în primirea de băieţi care vor să devină fetiţe şi de fetiţe care vor să devină băieţi. S-au specializat medici în acest scop. Într-o Americă în care orice idee trăznită se transformă în afacere, banii nu au miros!

Sunt prescrise în pricipal tratamente hormonale, pentru a modifica dezvoltarea naturală a corpului. În revista franceză citată, dr. Robert Garofalo, care a deschis clinica din Chicago, pretinde că nu există riscuri. Poate a uitat de dr. John Money şi de cazul David Reimer, primul băiat care a servit de cobai pentru astfel de experimente hormonale ce l-au dus la sinucidere.

Părinţii merg prea departe în a le încredinţa copiii acestor medicii care prestează operaţii chirurgicale de „realocare” sexuală. E halucinant.

În şcolile din California, apar „toalete de gen”. Fiecare copil poate alege „cu ce gen se identifică” şi să utilizeze toaleta corespunzătoare… Cât va mai trece până să ne dăm seama de catastrofa spre care ne îndreptăm?

Dar presa centrală e prea preocupată să pună la zid organizaţia catolică franceză Civitas, care a cerut să nu fie difuzat pe canalul de televiziune Arte filmul Tomboy, care banalizează teoria genului.

Părinţi, deschideţi ochii!

Sursa: stiripentruviata.ro

Contact Form Powered By : XYZScripts.com