Header image

Criza ecologică ne pune să revizuim raportul nostru cu mediul înconjurător

10:39, duminică, 17 februarie, 2013 | Cuvinte-cheie:

Criza ecologică ne pune să revizuim raportul nostru cu mediul înconjurător. De aceea, Biserica Ortodoxă pe deplin îşi asumă responsabilitate de a vorbi, de a promova şi de a susţine mai multe proiecte pentru depăşirea acestui impact.

Biserica colaborează activ cu organe guvernamentale, ONG-uri şi oameni de bună credinţă în planul ocrotirii celor ce sunt create de Dumnezeu şi oferite nouă cu multă dragoste de către Tatăl ceresc.
Urmarea acestor idei, la inițiativa Parohiei Ortodoxe Ghidighici, Asociatia Obștesca ”Protejam mediul împreună”, în persoana dl Ciornîii Alexandru, la 17 februarie 2013, în pridvorul bisericii cu hramul “Acoperământul Maicii Domnului” din satul Ghidighici, mun. Chişinău, a fost amenajată urna pentru colectarea bateriilor uzate.
Dl Alexandru a vorbit celor prezenţi despre necesitatea ocrotirii mediului înconjurator şi importanţa colectării bateriilor şi acumulatoarelor uzate într-un tomberon special, şi nu într-un coş de gunoi comun.
Cu aceasta ocazie apelam către toţi locuitorii satului Ghidighici, precum şi tuturor celorlalţi creştini, sa vină la biserica noastră pentru a aduce baterii uzate.

Împreună vom proteja mediul inconjurator!!!

Contact Form Powered By : XYZScripts.com