Header image

De câte ori am luptat cu adevărat pentru ceea ce iubim?

19:09, joi, 5 februarie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

S-au iubit , au trăit clipe minunate împreună, însă au ajuns la un moment de cumpănă. El i-a cerut divorțul, iar gestul ei a făcut o lumea întreagă să se întrebe: „Oare n-am renunțat prea ușor?”.

Povestea clipului de mai sus sună cam așa: Un cuplu aflat în prag de despărțire trăiește povestea vieții. Ideea ei prinde contur în momentul în care acceptă despărțirea și îi adresează soțului o ultimă rugăminte: să-i mai îndeplinească o dorință, aceea ca, timp de o lună, să o îmbrățișeze în fiecare zi.

Bărbatul acceptă, iar ea pune la cale ultima șansă de a își salva căsnicia. Prima îmbrățișare i-o cere în locul în care i-a dat inelul și în care a cerut-o în căsătorie. Apoi îi dă întâlnire în locul unde i-a spus prima dată „te iubesc”, unde s-au sărutat întâia oară…

Acest flash-back trezește în sufletul bărbatului acele sentimente pe care le credea pierdute, dar care era doar rătăcite undeva, în adâncul inimii.

Clipul, vizionat de peste două milioane de oameni trage un semnat de alarmă și ne întreagă, indirect, pe fiecare dintre noi: „De câte ori am luptat cu adevărat pentru ceea ce iubim?”.

sursa http://a1.ro

Contact Form Powered By : XYZScripts.com