Header image

Departamentul de Stat al SUA a emis un raport cu privire la încălcările libertății religioase din întrega lume

17:11, miercuri, 3 iulie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , ,

Libertatea religioasă este amenințată în întreaga lume. Aceasta este esența mesajului conținut în raportul recent al Departamentului de Stat al SUA. Raportul privind libertatea religioasă aduce date despre mii de oameni din întreaga lume, închiși pentru credința lor, sau lipsa de credință.

Raportul are drept scop sporirea liberăţii religioase prin aducerea în evidenţă a abuzurilor și încălcărilor din întreaga lume.

„Interacțiunea diplomatică – este componentul de bază în obținerea unor îmbunătățiri durabile în privinţa libertăţii religioase din întreaga lume”, – a declarat ambasadorul SUA pentru misiuni speciale Susan Johnson Cook, referindu-se la natura și domeniul de aplicare al activității sale.

„Scopul nostru este de a lucra constructiv cu guvernele străine, în scopul de a-i ajuta să îmbunătățească situaţia privind libertatea religioasă și de a-i ajuta să evite situații care pot duce la devenirea unei țari care trezesc un „interes deosebit,” – a explicat Johnson Cook.

Documentul privind analiza libertății religioase din anul pecedent din întreaga lume esre destul de amplu: este format din aproape 200 de rapoarte individuale după țări și teritorii, fiecare dintre care stabilește legile, politica și practicile de guverne, descrie natura respectului social pentru libertatea religioasă, evidențiază eforturile speciale ale guvernul SUA în fiecare țară pentru a promova respectul pentru libertatea religioasă.

traducere pentru www.ortodox.md
Sursa: www.sedmitza.ru

Contact Form Powered By : XYZScripts.com