Header image

Desenul animat Masha şi Ursul, printre cele mai periculoase pentru copii, potrivit psihologilor din Rusia!

12:43, joi, 3 noiembrie, 2016 | Cuvinte-cheie: , , , ,

Desenul animat ”Mașa și Ursul” a fost declarat cel mai periculos desen animat pentru psihicul copiilor, în conformitate cu un clasament al celor mai nocive filme de animație, realizat de psihologi ruși.

”Faptul că eroina principală, Mașa, nu ascultă, capriciile ei, purtarea rea, se pot reflecta în comportamentul copiilor – copilul poate să creadă că acest comportament este normal”, spun specialiștii, potrivit izvestia.ru, citată de realitatea.md.

Pe locul doi în top este filmul de animație ”Monster High”. Psihologii consideră că vocabularul personajelor, care folosesc argouri (n.red. limbaj folosit mai ales de vagabonzi, răufăcători etc. pentru a nu fi înțeleși de restul societății), pot influența negativ limbajul copiilor. Mai mult, personajele principale din desenele animate merg la o școală de monștri , nu frecventează lecțiile.

 ”SpongeBob SquarePants” este pe locul trei în clasament. Specialiștii spune că eroul principal este prea egoist și permanent critică maturii.

Pe locul patru se află ”Tom & Jerry”. Savanții spun că pisica și șoarecele provoacă abateri în comportamentul copiilor în raport cu adulții.

http://unica.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com