Header image

Împreună cu Sfinții Tăi, te vom lăuda Doamne… Slujba Privegherii în ajunul Duminicii a VI-a de după Cincizecime, la Mănăstirea Ciuflea din Chișinău

22:26, sâmbătă, 15 iulie, 2017 | Cuvinte-cheie: ,

În ajunul Duminicii a VI-a de după Cincizecime, zeci de credincioși au pășit pragul Mănăstirii Ciuflea pentru a se ruga la Slujba Privegherii oficiată în Catedrala Mănăstirii cu hramul Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron, din cadrul Complexului-monahal Ciuflea din mun. Chișinău.

Slujba a fost săvârşită, de către Preacuviosul Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca), Duhovnicul-administrator al Sfintei Mănăstiri Ciuflea, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi.

În cuvântul său, Arhimandritul Nicolae a adus la cunoștință credincioșilor despre o nouă sfințenie ce va ajunge în dimineața zilei de mâine la Mănăstirea Ciuflea, și anume o minunată Icoană Sfântului Serghie de Radonej. Această Icoană a fost ctitorită de un fidel enoriaș al Mănăstirii Ciuflea, în semn de recunoștință pentru Ajutorul venit de la Dumnezeu prin bineplăcutul Său Sfânt – Serghie de Radonej.

Cei dornici de a întâmpina Icoana Sfântului Serghie de Radonej sunt așteptați Duminică, 16 iulie, ora 08.15, la poarta Mănăstirii Ciuflea, unde va avea loc întâmpinarea solemnă a Icoanei.

În cadrul ceremoniei de întâmpinare a Icoanei Sfântului Serghie de Radonej, va fi săvârșit un Tedeum, după care va fi oficiată Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, în Catedrala „Sf. M. Mc. Teodor Tiron” începând cu ora 9.00.

Sursa: www.ciuflea.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com