Header image

ÎN ATENȚIA CREȘTINILOR! Luni, 29 ianuarie 2018, la Mănăstirea Ciuflea se va săvârși Taina Sfântului Maslu

9:05, marți, 23 ianuarie, 2018 | Cuvinte-cheie: ,

Luni, 29 ianuarie 2018, cu începere de la ora 6.30  la Mănăstirea Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron, Ciuflea va fi săvârșită Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, la finalul căreia (ora 9.00) se va oficia Taina Sf. Maslu de obște cu participarea a 7 preoți.

DESPRE TAINA SF MASLU: Taina Maslului este lucrarea sfântă săvârșită în numele Sfintei Treimi, de către preoții Bisericii, prin care se împărtășește credinciosului harul nevăzut al tămăduirii sau ușurării suferințelor trupești (izbăvirea de boli), întărirea sufletească, iertarea păcatelor.

SF. MASLU ESTE UNA DIN TAINELE BISERICII ȘI SE RECOMANDĂ ATÂT CELOR BOLNAVI SPRE VINDECARE CÂT ȘI CELOR SĂNĂTOȘI SPRE ÎNTĂRIRE TRUPEASCĂ ȘI SUFLETEASCĂ!

Partea văzută constă din ungerea cu untdelemn sfințit, după ce s-a invocat prin rugăciuni speciale Mila lui Dumnezeu prin puterea Sfântului Duh.

Fraților este un deosebit prilej de a participa la Sf. Maslu cu mai mulți preoți. De aceea vă îndemnăm să ne rugăm împreună pentru întărirea noastră sufletească și trupească!

Amintim, că la solicitarea credincioșilor, Icoana Μaica Domnului „Odighitria” din Baital („Одигитрия” Байтальская) adusă spre închinare credincioșilor în data de 5 ianuarie la Mănăstirea Ciuflea și care a început în seara zilei de 15 ianuarie să izvorască mir, va rămâne spre închinare la Mănăstirea Ciuflea până la data de 01.02.2018.

BUNUL DUMNEZEU ȘI MAICA DOMNULUI SĂ NE ÎNTĂREASCĂ ȘI SĂ NE AJUTE ÎN TOATĂ LUCRAREA CEA BUNĂ!

Arhim. Nicolae (Roșca), Duhovnicul Mănăstirii Ciuflea

Sursa: http://ciuflea.md/

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com