Header image

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a fost primit de către Patriarhul Ierusalimului, Preafericitul Teofil al III-lea

18:28, vineri, 10 aprilie, 2015 | Cuvinte-cheie: , ,

În contextul pelerinajului întreprins de către Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir în Țara Sfântă pentru a aduce Focul Haric în Republica Moldova, Mitropolitul dimpreună cu întreaga delegație a fost primit de către Preafericitul Teofilos al III-lea, Patriarhul Ierusalimului.

Cu acest prilej, Preafericirea Sa a urat oaspeților bun venit, apreciind dragostea Înaltpreasfinției Sale și a pelerinilor moldoveni pentru locurile sfinte din Israel.

La rândul Său, Vlădica Vladimir a mulțumit Chiriarhului Ierusalimului pentru grija cu care este întâmpinat de fiecare dată atât el, precum și clericii și credincioșii din țara noastră care vin pentru a se închina pe acest pământ binecuvântat și pentru a trăi experiențe spirituale deosebite.

În continuarea dialogului, Înaltpreasfinția Sa i-a vorbit Patriarhului  despre activitatea recentă a Bisericii Ortodoxe din Moldova. Totodată, Vlădica Vladimir a apreciat în mod ales viața religioasă dinamică din sânul Patriarhiei Ierusalimului, dar și ospitalitatea frățească de care se bucură de fiecare dată delegațiile Mitropoliei Moldovei, când poposesc pe acest tărâm binecuvântat.

Reamintim  că Focul Haric va fi adus la Chişinău, în scuarul Catedralei Mitropolitane, în seara zilei de sâmbătă, 11 aprilie a.c., între orele 19.00 şi 20

sursa mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com