Header image

Întâistătătorul a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană

13:59, luni, 25 august, 2014 | Cuvinte-cheie: , ,

În dimineața zilei de duminică, enoriașii Catedralei “Nașterea Domnului” din Chișinău, s-au reunit în rugăciune la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie oficiată de către Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, căruia i-au coliturghisit slujitorii sfântului lăcaș.

În desăvârșită dragoste pentru Hristos, cu multă nădejde și umilință, credincioșii în frunte cu Întâistătătorul, au cerut de la Mântuitorul Hristos și de la Preacurata Maica Sa, liniște, înțelegere și ferire de toate năpastele și nelegiuirile.

Ca de fiecare dată, binecuvântările arhiereşti au adus lumina pe chipurile enoriaşilor, care după o săptămână plină de grijile vieţii, au venit de sfânta duminică la biserică pentru a căpăta întărire duhovnicească și nădejde întru mântuire și veșnicie.

Serviciul divin s-a încheiat cu împărtășirea cu Trupul și Sângele lui Hristos spre curăția sufletului și spre viața cea veșnică, iar mai apoi, credincioșii au primit îndemn și sfat pentru a petrece și mai departe Sfântul Post în pocăință și rugăciune față de Împărăteasa Cerească – Născătoarea de Dumnezeu, ca să mijlocească pentru poporul cel credincios în fața Tronului Dreptului Judecător.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com