Header image

ÎPS Mitropolit Vladimir a participat la festivităţile prilejuite de cea de a șasea aniversare de la întronizarea Sanctității Sale, Patriarhului Kiril, al Moscovei și al Întregii Rusii

0:24, luni, 2 februarie, 2015 | Cuvinte-cheie: , ,

Astăzi, în incinta Catedralei „Hristos Mântuitorul” din Moscova, a  fost săvârşit un serviciu divin prilejuit de cea de a șasea aniversare de la întronizarea Sanctității Sale, Patriarhului Kiril, în calitate de Întâistătător al Bisericii Ortodoxe Ruse.

La Liturghia praznicală a participat şi Înaltpreasfinţitul Mitropolit Vladimir, alături de mai mulţi arhierei ai Patriarhiei Moscovei.

După slujbă, Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove l-a felicitat pe Patriarh cu ocazia binecuvântatului prilej, mulţumind Chiriarhului pentru grija părintească faţă de binecredincioşii creştini ai ţării noastre, urându-i să păstorească cu dragoste şi înţelepciune încă mulţi ani înainte turma numeroasă a Bisericii Ortodoxe Ruse.

Sanctitatea Sa i-a mulţumit Vlădicăi Vladimir pentru urările călduroase, rugând să transmită clerului şi poporului din Mitropolia Moldovei mulţumirile Sale şi dragostea în numele Mântuitorului Hristos.

sursa mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com