Header image

Isaie, dănţuieşte… Prima cununie în biserica noastră de după Postul Mare

21:00, miercuri, 22 aprilie, 2015 |

„Isaie, dănţuieşte; Fecioara a avut în pântece şi a născut Fiu pe Emanuel, pe Dumnezeu şi Omul; Răsăritul este numele Lui, pe Care slăvindu-L, pe Fecioara o fericim. Sfinţilor mucenicei, care bine v-aţi nevoit şi v-aţi încununat, rugaţi-vă Domnului să se mântuiască sufletele noastre. Slavă Ţie, Hristoase Dumnezeule; lauda Apostolilor şi bucuria mucenicilor, a căror propovăduire este Treimea cea de o fiinţă.“

Astăzi, 22 aprilie Preotul Paroh al bisericii Întâmpinarea Domnului din cadrul Universității de Stat, Protoiereul Octavian Moșin avându-l alături pe clericul bisericii preotul Mihail Bortă, au săvârşit slujba cununiei pentru tinerii Andrian şi Irina.

A fost prima cununie în biserica noastră de după Postul Mare pe care am așteptat-o cu nerăbdare… atât de dor îmi era să cânt Isaie, dănţuieşte și să citesc Apostolul de la cununie la care de obicei tinerii își intersectează privirile parcă întrebându-se: „Auzi ce se citește?”:)))))))

La final, părintele Octavian a adresat un cuvânt de felicitare mirilor, accentuând şi arătând importanța familiei în societate, dar şi modul de convețuire a mirilor în familie!

Slavă lui Dumnezeu pentru Toate!

Diacon Anatolie Cobzac

Contact Form Powered By : XYZScripts.com