Header image

La sediul Mitropoliei Moldovei a avut loc o întâlnire cu reprezentanții mai multor ministere și instituții statale

9:53, sâmbătă, 15 martie, 2014 | Cuvinte-cheie:

La inițiativa Departamentul Mitropolitan pentru Forțele Armate și Instituțiile Penitenciare, mai mulți reprezentanți ai câtorva ministere ale Guvernului Republicii Moldova au vizitat Palatul Mitropolitan unde s-au întâlnit cu Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir.

Întrunirea a avut loc în Sala Sinodală și a demarat cu un salut din partea Întâistătătorului, care s-a arătat impresionat de interesul oaspeților pentru viața bisericească din țara noastră, făcând în acest sens o incursiune în istoria Bisericii Ortodoxe din Moldova. Totodată, Înalt Prea Sfinția Sa a subliniat încă o dată năzuința Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove de a munci spre binele și propășirea poporului nostru prin prisma învățăturii și a valorilor Creștin-Ortodoxe.

Cei prezenți au adresat Mitropolitului mai multe întrebări despre structura și mecanismul activității Bisericii Ortodoxe din Moldova, ceea ce demonstrează interesul sporit față de munca depusă de clerici pentru edificarea unei societăți cu credință în Dumnezeu.

La final, Domnul Comandant Mihail Bucliș, Rector al Academiei Militare a Forțelor Armate, a înmânat Înalt Prea Sfinției Sale o Diplomă de Merit pentru aportul considerabil și remarcabil în domeniul învățământului militar național, responsabilitate, profesionalism și atitudine conștiincioasă în promovarea valorilor spirituale la educația militar-patriotică.

Vlădica Vladimir a mulțumit Domnului Bucliș pentru această frumoasă distincție, menționând că și în continuare Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove va continua valorificarea proiectelor comune cu Armata Națională și alte instituții ale Statului.

cu ref. la www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com