Header image

Mai mamă decât mama – o pisică a încălzit câteva ore copilul abandonat

19:20, joi, 15 ianuarie, 2015 | Cuvinte-cheie: ,

Într-una din cladirile inalte din Obninsk, regiunea Kaluga (Rusia) a fost găsit un copilaș abandonat. Temperatura din bloc era destul de scăzută, dar copilul nu a pățit nimic datorită unei pisici fără stăpân.

Pisica Murka, care de trei ani care locuiește în acest bloc, s-a culcat în cutia unde a fost abandonat copilul, astfel încât el n-a înghețat.

Copilul a fost găsit de o locuitoare a casei, ea auzind miaunatul insistent al pisicii.  Astfel ea l-a salvat pe băiețelul de aproximativ 2 luni.

În scară era destul de frig, dar copilul nu a înghețat. Pisica l-a încălzit pe parcursul la cele câteca ore pe care copilul le-a petrecut în bloc.  Băiețelul era suficient de bine îmbrăcat, iar lângă el au fost găsite scutece și un pachet cu lapte praf pentru bebeluși.

În timp ce locuitorii casei așteptau medicii și poliția, Murka tot timpul era aproape și încerca să lingă copilul. Când paramedicii s-au îndreptat cu băețelul către ambulanță, pisica a ieșit împreună cu ei și a încercat să urce în mașină. Copilul a fost dus la unul dintre spitalele orașului Obninsk. El este complet sănătos, viața lui nefiind în pericol.

traducere ortodox.md

sursa pravmir.ru

Contact Form Powered By : XYZScripts.com