Header image

Marşul pentru viaţă şi familia tradiţională deșfășurat la Ungheni

20:42, marți, 15 septembrie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

Duminică, 13 septembrie 2015, pentru prima dată în istoria oraşului Ungheni şi în întreaga Episcopie de Ungheni şi Nisporeni, care cuprinde 4 raioane: Ungheni, Nisporeni, Călăraşi şi Hînceşti s-a organizat la iniţiativa Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni, un Marş pentru susţinerea Familiei Creştine şi lupta împotriva avortului, nici un copil separat de familie.

    Acest Marş care a trezit conştiinţa a mii de oameni a fost organizat de Episcopia de Ungheni şi Nisporeni şi în special cu binecuvîntarea şi la iniţiativa Chiriarhului locului, Preasfinţitul Episcop PETRU.

    La Marş au luat parte un număr de peste 2500 oameni, creştini din localităţile Eparhiei noastre: preoţi, medici, profesori şi copii care în frunte cu Preasfinţia Sa şi primarul oraşului Ungheni, Dn Alexandru AMBROS, au mărşăluit cu pancarte în mâini de la intrarea în oraşul Ungheni, din direcţia Chişinău, pînă la Casa de Cultură or. Ungheni, unde a fost organizată o conferinţă în cadrul căreia s-a făcut o ANALIZĂ A SITUAȚIEI PE CARE O AVEM VIZAVI DE AVORT ȘI FAMILIA TRADIȚIONALĂ.

   Cei mai activi participanţi la marş au fost membrii Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi din Moldova în frunte cu Preşedintele Asociaţiei, Protoiereul Vadim COROSTINSCHI.

   Preasfinţia Sa episcop Petru a mulţumit preoţilor, iar deosebită mulţumire famiilor Rusnac, Silaeva, Borodino, Muşet şi Breahna pentru ajutorul acordat pentru darurile ce au fost oferite familiilor vulnerabile cu mulţi copii din cuprinsul eparhiei noastre.


Contact Form Powered By : XYZScripts.com