Header image

Minunea icoanei Maicii Domnului din Rodos – candela care s-a legănat fără oprire (video)

7:47, miercuri, 3 septembrie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Miercuri, 20 august 2014, crestinii ortodocsi care se aflau in Sfanta Biserica a Maicii Domnului Katholiki in Kremasti, insula Rhodos vorbeau despre un miracol la care au luat parte cu totii.

Mai exact si din ceea ce se stie pana acum, o femeie inalta imbracata in uniforma neagra a unui angajat al unei firme de securitate a intrat in biserica miercuri noapte [?! – n.n.]. Ea a mers la candela principala care atarna in fata icoanei Maicii Domnului si a miscat-o, apoi a iesit din biserica si a disparut fara sa fie observata de cei prezenti.

Cand au aflat de acest lucru, toti cei din zona au mers ca sa vada cumcandela se legana in continuu, fara oprire. Trebuie sa mentionam ca in biserica nu era nici un vant si nici o alta explicatia naturala nu a putut fi gasita. De obicei, daca o candela de veghe este miscata sa se balanseze, ea se opreste complet in cateva minute. De asemenea, in partea stanga a icoanei Maicii Domnului a aparut o silueta de femeie care statea nemiscata. Acest lucru s-a intamplat imediat dupa ce o fetita s-a inchinat la icoana.

Apoi s-au tras clopotele bisericii de bucurie si au inceput sa vina tot mai multi oameni sa vada minunea care se intampla.

In primul filmulet de mai [sus], camera a filmat icoana dupa doua ore de la incident, iar candela inca se misca.

Mitropolitul Chiril de Rhodos a venit sa observe fenomenul la ora 22.30 in acea noapte si a putut vedea cum candela continua sa se balanseze, iar dupa ce s-a oprit putin a continuat sa se miste in acelasi ritm constant lent.

Potrivit Preasfintiei Sale Mitropolitului Chiril de Rhodos, acum aproximativ o luna un eveniment similar a avut loc intr-o biserica din Lindos, unde un lichid de culoare rosie ca sangele a aparut pe icoana Maicii Domnului, iar in cimitirul din Lindos s-a intamplat o minune la fel ca cea prezentata.

Inalt Prea Sfintitul a spus ca “Maica Domnului isi manifesta prezenta, facand-o vizibila. Rugaciunile si dorintele credinciosilor sunt auzite“. El a tinut sa mentioneze ca prezenta Maicii Domnului nu inseamna ca ceva rau se va intampla in curand, ci mai degraba Ea ne arata ca este prezenta. Acesta a fost un raspuns la multiplele speculatii legate de faptul ca asemenea minuni au avut loc si inainte de Primul Razboi Mondial si respectiv Al Doilea Razboi Mondial.

Sambata, 23 august 2014, biserica si-a sarbatorit hramul (Odovania Adormirii Maicii Domnului) cu o procesiune prin imprejurimi iar credinciosii inca erau coplesiti de minunea care s-a intamplat.

sursa cuvantul-ortodox.ro

Contact Form Powered By : XYZScripts.com