Header image

Preacucernicul părinte Marin Cij, la un frumos popas aniversar – 35 de ani din ziua naşterii

16:42, sâmbătă, 29 iulie, 2017 | Cuvinte-cheie: , ,

Preacucernicul părinte Marin Cij, paroh al bisericii „Sf. Arh. Mihail și Gavriil” din mun. Chișinău și președinte al Sectorului Sinodal Asistenţă Spirituală în Instituţiile Medicale aniversează astăzi frumoasa vârstă de 35 de ani.

Cu acest prilej, un grup de confrați preoți și enoriași i-au transmis părintelui Marin prin intermediul portalului nostru, un mesaj de felicitare:

Cu ocazia zilei de naştere, ne îndreptăm gândurile luminoase şi felicitările noastre către un energic preot care a reuşit să se facă îndrăgit de către toţi cei care îl cunosc pentru bunătatea, smerenia şi conştiinciozitatea sa faţă de slujirea Altarului și a aproapelui.

Preacucernice părinte Marin,

Vă urăm la ceas aniversar, o viață binecuvântată cu bucurie întru Domnul şi ne îndreptăm rugăciunile către Hristos – Mântuitorul cerându-I, în nețărmuita-i mărinimie să Vă dăruiască cu ani îndelungați, marcați și de acum înainte numai cu evenimente și realizări frumoase.

Drept binecuvântare, tocmai în aceste zile Bunul Dumnezeu V-a trimis pe cel de-al șaptelea copil în familia Sfinției Voastre – pruncul Mihail.

Având prilej de mare bucurie în sânul familiei, mulțumind lui Dumnezeu pentru toate binefacerile revărsate în cei 35 ani de viață pământească, Îl rugăm să Vă dăruiască, Preacucerniciei Voastre, Doamnei Preotese Irina și întregii familii, sănătate, putere și inspirație duhovnicească, în slujirea Bisericii Domnului nostru Iisus Hristos.

DUMNEZEU SĂ VĂ OCROTEASCĂ ȘI SĂ VĂ ÎNDRUME,

ÎNTRU MULȚI ȘI BINECUVÂNTAȚI ANI!

Cu dragoste,
un grup de confraţi slujitori și enoriași

Contact Form Powered By : XYZScripts.com