Header image

Preşedintele belorus Lukașenko vede în „căsătoriile” homosexualilor o manifestare a crizei spirituale din Occident

15:31, marți, 2 iulie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Președintele Republicii Belarus Aleksandr Lukașenko vede în discuțiile asupra uniunilor persoanelor de același sex o respingere a valorilor fundamentale tradiționale ale civilizației europene.

„Dezbaterile asupra așa-numitelor „căsătorii”  între persoanele de acelaşi sex izbucnite recent cu o nouă amploare în bătrâna Europă, nu sunt doar un episod nevinovat. Acest lucru este un simbol tragic al crizei spirituale și orbirii lumii occidentale. Aceasta este de asemenea o dovadă a slăbirii voinței sale …” -a spus Lukașenko la ședința solemnă consacrată zilei Independenței a Republicii Belarus.

Potrivit lui, există o respingere a valorilor tradiționale ale civilizației europene, instituția familiei fiind distrusă ca o uniune firească între un bărbat și o femeie.
„Societatea de consum împinge oamenii într-un ciclu de urmărire continuă a noilor produse și inovații tehnice, lipsindu-i complet de o viață de liniște și pace a mintii,” – a spus președintele.

„Societatea de consum îi împinge pe oamenii într-un ciclu continuu de urmărire a produselor și tehnologiilor noi, lipsindu-i complet de o viață liniștită” – a spus președintele.

El a mai subliniat că toate acestea creează printre mulţi oameni un sentiment de protest. „Tinerii europeni încep să caute o cale de scăpare  din lumea sufocantă de consumerism și, din păcate, de multe ori o găsesc în învățăturile radicale”, – a spus Alexander Lukașenko.

traducere din l.rusă pentru www.ortodox.md
Sursa: www.interfax-religion.ru

Contact Form Powered By : XYZScripts.com