Protoiereul mitrofor Vladimir Zagoreanu, parohul bisericii cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului” din s. Stejăreni, r. Strășeni, la 10 de ani de slujire preoțească - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Protoiereul mitrofor Vladimir Zagoreanu, parohul bisericii cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului” din s. Stejăreni, r. Strășeni, la 10 de ani de slujire preoțească

14:59, luni, 9 octombrie, 2017 | Cuvinte-cheie: , , ,

Cu bunăvoința lui Dumnezeu, sâmbătă 7 octobrie 2017, preacucernicul părinte Protoiereu mitrofor Vladimir Zagoreanu, parohul bisericii cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului” din s. Stejăreni, r. Strășeni, a ajuns la frumoasa aniversare – 10 de ani de slujire la Altarul Domnului.

În aceste zile părintele Vladimir a primit zeci de mesaje de felicitare din partea confraților slujitori și a fiilor duhovnicești.

Tânărul și energicul părinte din Stejăreni, nu a fost uitat nici de ierarhia bisericească, primind un mesaj de felicitare chiar din partea Înaltpreasfinitului Mitropolit Vladimir, în care se menționează următoarele:

Luând în considerație acest binecuvântat prilej, Vă aducem sincerele noastre felicitări și urări de bine, nădăjduind să Vă vedem și mai departe la fel de dinamic și cu aceiași bunătate sufletească care Vă caracterizează, mereu milostiv și sârguincios în slujirea preoțească pe care cu onoare o îndepliniți deja de un deceniu.

Știind memorabilile realizări ale preacucerniciei voastre, în calitate de preot și fiu ascultător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, ne rugăm Domnului în această frumoasă și importantă zi pentru sfinția voastră, ca să Vă țină sănătos și ferit de primejdiile cele văzute și nevăzute pentru ca și în continuare să fiți model de simțire și trăire duhovnicească pentru confrații întru slujire și pentru numeroșii fii și fiice duhovnicești. Să ne trăiți mulți ani preacucernice părinte!

†  VLADIMIR, MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE.

***

Preacucernice părinte Vladimir! Cu prilejul frumoasei aniversări – 10 de ani de slujire sacerdotală – Vă felicităm!

Dacă Dumnezeu a pus mâna pe creștetul omului când acesta s-a născut, atunci creștetul Dumneavoastră a fost mângâiat de ambele brațe sfinte, iar peste el au curs șiroaie de credință și înțelepciune.

La popas aniversar, Vă dortim tot ce e mai bun și mai frumos și fie ca Bunul Dumnezeu să Vă lumineze viața, familia, viitorul, iar iubirea și credința să-și scuture aripile peste tot ce Vă înconjoară și Vă poate face fericit.

Mulțumiri din suflet pentru munca și jertfa din care ne potolim setea de viață, una pilduitoare și îndrumătoare spre cele veșnice.

Primiți călduroasele noastre felicitări și urări de bine.

Cu dragoste și respect pentru tot ce faceți pentru noi,

enoriașii bisericii cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului” din s. Stejăreni, r. Strășeni

Contact Form Powered By : XYZScripts.com