Header image

PS Gheorghe de Siemiatycze, Episcop-vicar al Eparhiei Varşoviei, a vizitat reședința mitropolitană din Chișinău

15:37, marți, 15 noiembrie, 2016 |

Marți, 15 noiembrie, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la reședința mitropolitană vizita PS Gheorghe de Siemiatycze, Episcop-vicar al Eparhiei Varşoviei (Biserica Ortodoxă a Poloniei), responsabil de activitatea misionară în Forțele Armate.

La întâlnire au participat PC Arhim. Nicolae (Roșca), președinte al Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în structurile MAI, Prot. mitr. Corneliu Dobrogeanu, președinte al Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în Ministerul Apărării și un grup de preoți militari din țara noastră și Republica Polonă.

În cadrul întrevederii, PS Gheorghe a mulțumit Întâistătătorului pentru ospitalitatea cu care a fost găzduit pe parcursul aflării PS Sale în Republica Moldova. Totodată, ierarhul polonez a a dat o apreciere înaltă slujitorilor Bisericii noastre, care își duc misiunea cu mult devotament în cadrul Ministerelor de Forță și Instituțiile Penitenciare.

La rândul său, Mitropolitul Vladimir a mulțumit PS Episcop Gheorghe pentru participarea la conferința națională a preoților militari, dar mai ales pentru aportul considerabil la promovarea și punerea în practică a valorilor creștine în rândurile militarilor.

Sursa: www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com