Header image

Roata vieţii ne pune în ipostaze noi, schimbând rolurile fără ca uneori să ne dăm seama

7:18, vineri, 12 iunie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

Roata vieţii ne pune în ipostaze noi, schimbând rolurile fără ca uneori să ne dăm seama. Când suntem mici, părinţii ne poartă de grijă si ne asigură o creştere minunată iubindu-ne necondiţionat. Când ajungem la rândul nostru sa fim părinţi, suntem puşi în situaţia de a avea grijă nu numai de copiii noştri, dar şi de părinţii noştri care sunt acum în imposibilitatea de a se descurca singuri.

Acest filmuleţ este un mesaj pentru conştientizarea faptului că în viaţa fiecăruia dintre noi rolurile se schimbă într-un ciclul ireversibil şi cât se poate de natural. Videoclipul debutează cu imaginea unui tată care încearcă prin bună dispoziţie şi gesturi amuzante să o convingă pe fiica lui că porţia de mâncare o va ajuta să crească.

Ca prin farmec, imaginile se schimbă instantaneu şi la aceeaşi masă stă un bătrânel copleşit de ani alături de fiica lui, acum femeie matură cu responsabilităţi. Tatăl refuză farfuria cu mâncare, iar fiica lui face aceleaşi gesturi amuzante cu care tatăl ei odinioară o „păcălea” să mănânce tot din farfurie.

Dintr-o dată, chipul bătrânelului se luminează, iar ochii îi strălucesc de emoţia amintirilor din vremea când avea grijă ca fiica lui să crească frumoasă şi sănătoasă. Cercul vieţii îşi spune cuvântul, iar copiii, acum adulţi, îşi vor susţine necondiţionat părinţii ajunşi la vârste respectabile. Fără cuvinte!

sursa http://gandul.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com