Header image

Rubrica „ÎNTREABĂ PREOTUL” – adresaţi întrebări şi primiţi răspunsuri la cele mai stringente probleme, frământări

14:17, sâmbătă, 12 ianuarie, 2013 | Cuvinte-cheie: ,

Fraţi şi surori,

Vă propunem în paginile portalului Moldova Ortodoxă o nouă rubrică „ÎNTREABĂ PREOTUL”, pentru a vă oferi posibilitatea să adresaţi întrebări şi să primiţi răspunsuri la cele mai stringente probleme, frământări etc.

Această rubrică vine drept necesitate firească de a discuta cu slujitorii, cu atât mai mult că trăim timpuri deloc uşoare, când numeroşi credincioşi sunt nevoiţi să petreacă peste hotarele ţări, dar care au diverse întrebări şi neclarităţi ce ţin de viaţa duhovnicească.

În măsura posibilităţilor, preoţii Octavian Moşin şi Mihail Bortă de la biserica “Întâmpinarea Domnului” din incinta Universităţii de Stat din Moldova (USM),  căutând la Sf. Scriptură şi la Sfinţii Părinţi, vor răspunde la întrebările dvs.

Vă rugăm să trimiteţi întrebările utilizând formularul de mai jos:

Întrebările de interes general sau foarte des adresate vor apărea în paginile portalului www.ortodox.md împreună cu răspunsurile.

Vă rugăm să selectaţi opţiunea „public”, pentru întrebările şi răspunsurile care vor fi publicate pe site, şi „privat”, pentru aspectele ce ţin de viaţa personală (şi nu vor fi afişate).

Doamne ajută!

Numele *
Adresa email *
Subiectul *
Tipul întrebării *
Întrebarea *
 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com