Header image

Sfințirea Secției de Terapie a IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”

0:57, miercuri, 14 noiembrie, 2018 | Cuvinte-cheie: , , , ,

La 13 noiembrie 2018, Preotul Marin Cij, Președinte al Sectorului Sinodal Asistenţă Spirituală în Instituţiile Medicale, împreună cu un sobor de preoți, a sfințit Secția deTerapie din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”, din Chișinău.

În cuvântul de învățătură de la sfârșitul slujbei de binecuvântare, Preotul Marin a subliniat importanța intervenției Bisericii în actul medical și a bunei conlucrări dintre instituții în folosul atât al celor care din nevoie apelează la serviciile medicale, dar și pentru a asigura logistica necesară cadrelor medicale în exercitarea proceselor de diagnoză și tratament. Totodată, părintele a mulțumit conducerii Spitalului IMSP SCM Sf. Arhanghel Mihail și cadrelor medicale pentru buna conlucrare cu Sectorului Sinodal Asistenţă Spirituală în Instituţiile Medicale, a Mitropoliei Moldovei nădăjduind la realizarea a cât mai multor proiecte împreună.

La etapa actuală, Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail” acţivează cu statut de Instituţia Medico-Sanitară Publică, având o capacitate de 290 paturi, continuând a fi bază clinică pentru Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „N. Testimiţanu”.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com