Header image

Sărbătoare de suflet la orfelinatul „Preafericitul Iosif” din Chișinău

18:47, joi, 10 ianuarie, 2013 | Cuvinte-cheie:

Există deja o tradiție caracteristică fiecărei a doua zi după Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos, zi în care Prea Sfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, este prezent la concertul pregătit de copilașii de la orfelinatul „Preafericitul Iosif” din Chișinău, pentru a le duce daruri.
   Astfel, în dimineaţa zilei de 8 ianuarie 2013, Prea Sfinţia Sa s-a deplasat la așezământul social, menționat mai sus, pentru a întregi bucuria copiilor și a asista la partea festivă a programului pregătit de copilași.
   Naşterea Domnul este o sărbătoare mult aşteptată îndeosebi  de  copii. E vremea colindelor şi a cadourilor. La Orfelinatul „Preafericitul Iosif” care se află sub egida Mănăstirii Hîncu, este deja o frumoasă tradiţie ca în fiecare an de Naşterea Domnului, copii să prezinte un concert cu genericul “Creştini, Crăciunul a sosit!”
Copiii au impresionat oaspeţii prezenți prin talentul şi calităţile lor artistice.  Ei au cîntat,  au dansat, au prezentat scenete. La concert au fost prezenţi oaspeţi de vază, printre care și Președintele Raionului Nisporeni, Domnul Vasile BÎTCĂ, care au apreciat munca depusă de copii dar și de îngrijitorii lor, pentru desfășurarea acestei frumoase sărbători.
    La finele concertului copii au primit dulciuri  şi  diverse  cadouri, pregătite cu multă mărinimie de Prea Sfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, care a mulțumit copiilor pentru clipele frumoase petrecute în compania lor această zi.
Sursa: http://episcopia-ungheni.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com