Header image

Slujbă praznicală la Catedrala Mitropolitană

22:44, miercuri, 4 decembrie, 2013 | Cuvinte-cheie: ,

Slujbă praznicală la Catedrala Mitropolitană Cu prilejul praznicului Intrării Maicii Domnului în Biserică, Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir, dimpreună cu slujitorii Catedralei „Nașterea Domnului” a oficiat un serviciu divin festiv la care au participat nenumărați credincioși, de la mic la mare, dornici de oblăduirea și rugăciunile Preacuratei Născătoare de Dumnezeu.

În timpul Sfintei Liturghii, tânărul absolvent al Academiei Teologice din Moldova, Nicolae Carpineanu, a fost hirotonit în treapta de diacon, primind felicitările și îndemnurile Întâistătătorului spre o slujire demnă și sârguincioasă întru slava Atotputernicului Hristos și mântuirea credincioșilor.

După ce Vlădica Vladimir, preoții și enoriașii i-au dat laudă lui Dumnezeu înălțând spre Cer Rugăciunea Domnească, a fost oficiat un Te-Deum de mulțumire, prin care cei prezenți în sfântul lăcaș și-au arătat recunoștința față de Atotțiitor pentru nețărmuitele Sale binefaceri.

La finalul slujbei, creștinii au primit binecuvântările Înalt Prea Sfinției Sale, mergând spre casele lor cu nădejde în suflet și bucurie duhovnicească.

sursa mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com