Diaconul Stephen Holley de la Biserica Sf. Haralambie (Iași) în vizită la câteva parohii din r. Moldova - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Diaconul Stephen Holley de la Biserica Sf. Haralambie (Iași) în vizită la câteva parohii din r. Moldova

0:20, joi, 2 aprilie, 2015 | Cuvinte-cheie: ,

În perioada 30 martie – 1 aprilie 2015, la inițiativa ASCO Diaconul Stephen Holley de la Biserica Sf. Haralambie (Iași) a acceptat invitația de a vizita Republica Moldova.

Membrii ASCO i-au pregătit un program de vizită pentru a-l face cunoșcut cu țara noastră. Astfel primul popas s-a făcut la Orheiul Vechi, unde oaspeții au rămas plăcut surprinși de frumusețea acestor locuri minunate. După care călătoria a continuat spre nord, urmând vizita în orașul Râșcani, unde tânăra familie Salahor i-a primit în vizită și a împărtășit din experiențele activităților înfăptuite cu tinerii.

În seara aceleiași zile diaconul Stephen Holly a fost întâmpinat de către preotul Ghenadie Dascăl și creștinii din satul Văratic, unde a avut loc o conferință la care au participat circa 150 de persoane.  Marți a avut loc a doua conferință de această dată în localitatea Coteala din raionul Briceni, unde diaconul Stephen și soția sa Mary Patty au fost găzduiți cu drag de creștinii din localitate și preotul  Serghei Chifeac.

Miercuri, 1 aprilie, oaspeții au fost invitați în s. Mereni, din r. Anenii Noi, unde i-a primit în vizită pr. Vitalie Șeremed.

ASCO a încercat în acest an să ofere posibilitate și tinerilor din localitățile mai îndepărtate să participe la conferințe cu caracter creștin, pentru ca cuvântul Domnului să ajungă la inimile fiecăruia.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com