Fundatia Vasiliada va ofera posibilitatea de a achizitiona cartile editurii “Sophia” si “Bizantina” la Chisinau - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Fundatia Vasiliada va ofera posibilitatea de a achizitiona cartile editurii “Sophia” si “Bizantina” la Chisinau

22:10, duminică, 23 iunie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , , , ,

Recent Fundatia VASILIADA, in colaborare cu Editura “Sophia”, Manastirea Diaconesti  si Editura “Bizantina” de la Bucuresti, a adus in Chisinau mai multe titluri propuse spre vanzare.

Carti precum Intoarcerea la Hristos, Depresia, Cum sa ne crestem copii, Parintele Arsenie Boca,  Icoana noilor martiri, Scrisori catre Filip, Bizantul, Sfanta Xenia, Noi minuni ale Sfantului Nicolae, Viata Sfantului Vasile cel Mare, Taina suferintei, Principesa si monahie, Suflet de crin, Lacrima si Har, Neagoe Basarab, Răspunsuri la intrebarile lumii de azi, Parintele Gheorghe Calciu si altele, pot fi achiziţionate din Chişinău.

Aceste cărţi pot fi achiziţionate de la pangarul Bisericii “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” (str. Alba Iulia 16), de la Biserica Universităţii de Stat USM (060286586) şi din biblioteca Bisericii “Sfântul Dumitru” de la Botanica (068866116), sau la numarul de telefon 079600416. Acesta carti se vand la pret de editura fara a se percepe taxe suplimentare.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com