La 21 septembrie, de sărbătoatea Nașterea Maicii Domnului va avea loc Pelerinajul Tinerilor - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

La 21 septembrie, de sărbătoatea Nașterea Maicii Domnului va avea loc Pelerinajul Tinerilor

18:29, vineri, 5 septembrie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , ,

La 21 septembrie, ora 14.00, va avea loc Pelerinajul Tinerilor.

Al şaptelea an consecutiv, în preajma sărbătorii Înălţarea Sf. Cruci, tineri şi oameni de bună credinţă se deplasează pe jos de la Universitatea de Stat din Moldova spre Mănăstirea Sireţi, r. Strășeni (16 km).

Procesiunea se va deplasa de la Biserica Universităţii de Stat din Moldova (str. M. Kogălniceanu, 67) pe străzile A. Mateevici până la str. V. Lupu, apoi pe str. A. Sciusev, bd. Ştefan cel Mare, Calea Ieşilor. Va urma deplasarea pe traseul Chişinău-Străşeni până la semaforul din or. Vatra, apoi peste calea ferată spre satul Sireţi.

La benzinăria Lukoil de la ieşirea din oraş, aproximativ la ora 16.30, se vor alătura pelerini din satele Ghidighici, Durleşti, Dumbrava şi alte localităţi din municipiu. La intesecţia ce duce spre Truşeni se vor alipi credincioşii din comuna Truşeni, iar la semaforul din or. Vatra pelerinii din Vatra şi Cojuşna.

La Mănăstirea Sireţi va fi oficiat un Te-Deum de mulţumire, după care va urma slujba Privegherii, închinarea la sfintele moaşte şi o agapă creştină.

În seara zilei pelerinii vor reveni la Chişinău cu autocare comandate.

Îndemnăm toţi tinerii și oamenii de bună credință să participe la acest pelerinaj, care constituie o adevărată mărturisire a credinţei dreptmăritoare.

Informații suplimentare la nr. de tel: 079481586

Sursa: http://tineretulortodox.md/ 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com