Radio LOGOS, primul post de radio creştin ortodox din Republica Moldova - la un an de activitate - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Radio LOGOS, primul post de radio creştin ortodox din Republica Moldova – la un an de activitate

11:56, vineri, 24 mai, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , , , , ,

Hristos a înviat, dragi radioascultători!

Acum un an, de sărbătoarea Înălţarea Domnului, a fost lansat primul post de radio creştin ortodox din Republica Moldova. A fost un an plin de încercări şi greutăţi, dar având mereu în faţă scopul de a promova cultura ortodoxă în societatea noastră, am reuşit să depăşim diverse probleme, să atingem noi realizări, să consolidăm tânăra noastră echipă.

Ne bucurăm că postul nostru de radio este ascultat în lumea întreagă, pe toate continentele, fiind o mângâiere mai ales pentru moldovenii aflaţi departe de casă.

În acest an am reuşit să realizăm mai multe interviuri cu diferiţi preoţi atât din Moldova, cât şi de peste hotare (Rusia, Portugalia, Muntele Athos), să sonorizăm mai multe cărţi duhovniceşti, dar şi povestiri şi istorioare morale pentru copii, să lansăm o serie de CD-uri care sunt distribuite în mai multe biserici şi mănăstiri din Moldova. La moment postul de radio realizează aproape 20 de emisiuni proprii.

Din păcate, nu am reuşit să realizăm tot ce ne-am propus la început, mai ales că echipa postului de radio lucrează pe bază de voluntariat, însă sperăm în mila Domnului şi că vom reuşi să transmitem în direct slujbele bisericeşti, să realizăm mai multe emisiuni, să ne bucurăm mai mult de susţinerea celor care conştientizează importanţa acestui post de radio în promovarea valorilor moral-creştine în societate.

Mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat material, ne-au îndrumat în activitatea noastră, s-au implicat în realizarea emisiunilor şi, în general, în activitatea postului nostru de radio.

Radio Logos poate deveni unul mai bun doar prin efortul comun al cât mai multor creştini!

Bunul Dumnezeu să ne ajute!

/radio.logos.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com