Revista Familia Ortodoxa se găsește în chioșcurile din R. Moldova! - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Revista Familia Ortodoxa se găsește în chioșcurile din R. Moldova!

15:04, miercuri, 17 decembrie, 2014 | Cuvinte-cheie: ,

Am descoperit accidental aceasta revistă, căutând, la un chioșc, ceva ce i-aș putea citi fetiței mele – iar de atunci, in fiecare lună, cam pe la data de 12, doamna de la acel chioșc îmi zâmbește și îmi înmânează același pachețel (care include și câte un disc audio cu lucruri minunate, de fiecare dată).

I-am contactat apoi, la un moment dat, și mi-au spus că au o problemă serioasă cu distribuția în Republica Moldova, și, dacă lucrurile vor continua în același ritm, vor fi nevoiți să o oprească.

Este o revistă, așa cum spune și titlul, exact pentru o familie ortodoxă. Fiecare număr e bogat în cuvinte de folos are marilor duhovnici ai ortodoxiei din toate timpurile, vieți ale sfinților mai puțin cunoscuți, precum și articole referitoare la creșterea înțeleaptă a copiilor, la tendințe de care trebuie să ne ferim sau față de care trebuie să fim cu luare aminte, articole despre familii ortodoxe și soluțiile lor pentru viața în lumea contemporană, despre cauzele bolilor, și multe, multe alte lucruri folositoare.
Vă invităm să o căutați în orice chioșc Moldpresa, costă 43 de lei, dar merită, căci cuvântul bun este într-adevăr o comoară.

Oltea Boldureanu

Contact Form Powered By : XYZScripts.com