Slujba arhierească la catedrala Naşterea Domnului - lumină pe chipurile enoriaşilor, întărire duhovnicească și nădejde întru mântuire și veșnicie - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Slujba arhierească la catedrala Naşterea Domnului – lumină pe chipurile enoriaşilor, întărire duhovnicească și nădejde întru mântuire și veșnicie

15:40, luni, 17 noiembrie, 2014 |

În dimineața zilei de duminică, enoriașii Catedralei “Nașterea Domnului” din Chișinău, s-au reunit în rugăciune la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie oficiată de către Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, căruia i-au coliturghisit mai mulți slujitori.

În desăvârșită dragoste pentru Hristos, cu multă nădejde și umilință, credincioșii în frunte cu Întâistătătorul, au cerut de la Mântuitorul Hristos și de la Preacurata Maica Sa, liniște, înțelegere și ferire de toate năpastele și nelegiuirile.

În timpul slujbei, monahul Damian (Vatamaniuc), a fost hirotonit de către Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir în treapta de ierodiacon pe seama Sfintei Mănăstiri Țâpova. Cu acest binecuvântat prilej, nou-hirotonitul slujitor i-a mulțumit Arhipăstorului pentru aleasa binecuvântare și pentru sfaturile părintești pentru o slujire demnă față de Biserica lui Hristos și poporul dreptmăritor.

Slujba arhierească a adus lumina pe chipurile enoriaşilor, care după o săptămână plină de grijile vieţii, au venit de sfânta duminică la biserică spre a căpăta întărire duhovnicească și nădejde întru mântuire și veșnicie.

cu ref. la www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com