Header image

Tipografia „EUROPRES” – O gamă imensă de produse poligrafice de la A pînă la Z de la producător

12:42, vineri, 16 ianuarie, 2015 | Cuvinte-cheie: ,

PRODUCEREA DE CARTE: OPERATIV, CALITATIV ȘI LA UN PREȚ REZONABIL

Tipografia „EUROPRES” SRL activează de mai mulţi ani în domeniul nominalizat.

Capacităţile de care dispunem: utilaje moderne, bază tehnico-materială ne permit de a executa o gamă complexă de articole poligrafice solicitate.

În urma fluctuaţiilor financiare de pe pieţele internaţionale: SUA – Europa – Rusia, SC „EUROPRES” la moment amplasează comenzi poligrafice – imprimare text – diverse ca limbă, format, imagini alb-negru sau color, coperte standarde 02 sau 7BC (copertă dură); blocuri cusute sau încleiate cu termoclei de calitate, profesional executate la întreprinderi de ramură din Rusia la Holdingul Tipogrfic „Smol PAK” cu experienţa şi tradiţii acumulate pe parcursul a circa 100 de ani de activitate în domeniu.

Untitled-1

SC EUROPRES, în persoana directorului Viorel Şaganean, prin Mandat, reprezintă Holdingul nominalizat pe pieţele din Republica Moldova, România, țările baltice şi ţările UE.

Sinecostul articolelor/serviciilor tipografice a devenit atractiv financiar pentru Beneficiari abia de o lună, deoarece preţurile la materia primă, manopera, electricitate, amortizare de utilaje practic au rămas aceleaşi în valuta internă.

Procesul de Logistică, transportare, devamare va fi suportat de SC EUROPRES, cu respectarea termenilor de executare şi livrare a comenzilor indicate în contractele încheiate. Vom miza pe operativitate şi preţuri rezonabile.

NOTĂ: Pentru calculaţie solicitantul va prezenta o ofertă cu datele tehnice ale lucrării: format, volum, tiraj, copertă, indicându-se materialele poligrafice dorite: hârtie text (ofset sau cretată, densitatea hârtiei (70g, 80g, 100g etc.); mată sau lucioasă…

DESCARCĂ ȘI COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Cu respect, Director SC EUROPRES SRL Viorel Șaganean

GSM: + 373 691 30 258 (Viber inclus)

Skype: Viorel Șaganean

E-mail: vio-tipar@mail.ru

Contact Form Powered By : XYZScripts.com