Header image

(VIDEO) Diacon Ghenadie Valuță, după marșul LBGT: Dle Candu, Filip, Plahotniuc, nu oferiți protectorat homosexualilor, pentru că Dumnezeu nu bate cu bățul”

10:50, vineri, 25 mai, 2018 | Cuvinte-cheie: , , ,

Un grup de bărbați, în frunte cu preotul Ghenadie Văluță, au susținut o conferință de presă în care au vorbit despre incidentele de la Marșul „Fără Frică de Iubire”, din 19 mai, unde mai mulți contramanifestanți violenți au fost bruscați și evacuați de polițiști. Printr-o adresare publică, aceștia solicită Guvernului, Parlamentului și Ministerului Afacerilor Interne să identifice „polițiștii agresori” și să-i tragă la răspundere.

„În timpul acestui eveniment și înaintea acestuia, poliția a manifestat un comportament violent și abuziv asupra oamenilor care au venit să protesteze pașnic împotriva valorilor străine noua ca neam. Într-o societate democratică nu este admisibil ca să fie agresați oamenii care au protestat pașnic doar pentru faptul ca să-și exprime liber opiniile. Realmente au fost călcați în picioare, la acel marș și în acest sens există probe video și foto cum poliția bruschează femei, copii, bătrâni, preoți și tineri care au venit să împiedice promovarea forțată a unor valori care nu se încadrează în societatea noastră, noi cei rămași acasă în Moldova.

Cu atât mai mult este neadecvată și stranie poziție Ministerului de Interne și a poliției care a aplicat forța întrucât persoanele care au protestat contra marșului au exprimat în nenumărate cazuri că nu vin să agreseze și nici nu aveau intenția de a aplica forța ci doar a se face auziți și a opri desfășurarea acestui eveniment fără a intra în conflict direct cu participanții la marșul LGBT”, se arată în solicitarea publică.

Văluță susține că poliția nu trebuia să acționeze în asemenea mod, ci să oprească marșul, în cazul în care a văzut că creștinii își manifeste nemulțumirea în mod violent. „Uneori acționezi din instinct. Această sfântă carte (n.r. – Biblia) ne cheamă să ne luptă cu păcatul. Creștinii au ieșit cu un singur scop: de sensibilizare și opunere spre avansarea acestui cancer al homosexualității. Este vorba de o programă strict propagandistică”, a menționat Văluță.

Mai mult, preotul spune că acest marș nu ar fi avut loc fără susținerea guvernării și îi îndeamnă pe premier, președintele Parlamentului și președintele PDM să nu susțină homosexualii.

„Fără Partidului Democrat nu ar fi avut loc acest marș. Mitropolia s-a adresat să nu le dea voie, cerea să nu fie admis acest marș. Amintiți-vă de 2009, de câte ori îi spuneam Guvernului Filat să nu se joace cu propaganda homosexuală în Republica Moldova. Amintiți-vă de câte ori biserica s-a adresat, câte rugăciuni, proteste și lacrimi s-au vărsat. ȘI s-a furat dragii noștri în țara asta. Dar să ajungă dintr-un car încărcat în asemenea situație, acest om, prim-ministru, pierde și Guvernul, pierde și familia, și libertatea. Noi vedem că Dumnezeu a urgentat nimicirea lui până la pocăință, dar acest păcat duce și la terminarea de sine.

Stimați guvernanți: dnule Filip, dle Candu, dle Plahotniuc, nu oferiți protectorat minorității homosexuale, pentru că Dumnezeu nu bate cu bățul. Dnul Cavcaliuc care a fost la Ierusalim și s-a umplut de lumina sfântă și cu mitropolitul a primit medalie, gândiți-vă, oare e normal să mergem în conflict cu această sfințenie? Vă tăiați creanga de sub picioare. Dumnezeu rabdă și omorul, până la pocăință, rabdă până și preacurvia, dar nu rabdă păcatul ăsta contra firii – homosexualitate. Potop a fost din cauza lui. Foarte multe calamități se întâmplă acolo unde se permite acest păcat. Catastrofre ne așteaptă, cutremure și războaie”, a conchis preotul care se arată împotriva drepturilor minorităților homosexuale.

Sursa: http://unimedia.info/stiri/video-valuta–dupa-marsul-lbgt-dle-candu–filip–plahotniuc–nu-oferiti-protectorat-homosexualilor–pentru-ca-dumnezeu-nu-bate-cu-batul-154385.html

Contact Form Powered By : XYZScripts.com