Header image

Vietnam: Adevărata față a inegalității între sexe. O femeie a avortat 18 fete pentru că voia să aibă un băiat

5:51, joi, 11 iunie, 2015 | Cuvinte-cheie: , ,

În timp ce la Parlamentul European se raportează noi victorii în întrecerea socialistă pe ramura „egalității de gen”, în Asia se scriu poveștile cu adevărat tragice ale inegalității. O femeie din Vietnam, relatează LifeNews.com, a avortat 18 fete până ce a rămas însărcinată cu un băiat…

Genicidul, cum este numit (destul de „corect politic”) acest fenomen are dimensiuni catastrofice în Asia de Sud și Sud-Est. Am scris pe această temă de multe ori și am și organizat proiecția filmului „E o fată!” – urmată de o interesantă discuție pe temă.

Dar nu doar în Asia se întâmplă, ci și în Europa. Instanțele suedeze au decis explicit că lozinca „dreptul femeii de a decide asupra corpului ei” include și „dreptul” de a-și avorta copilul… pe motiv că are sex feminin. O schizofrenie mai mare e greu de imaginat.

Și în Asia, și în Suedia, și la Parlamentul European, răul se poate tăia de la rădăcină, fără rapoarte și scamatorii: acest rău se numește avort. Legalizarea avortului „la cerere” înseamnă exact acest lucru: INDIFERENT DE MOTIV. Deci cei care perpetuează „dreptul la avort” dar se lamentează contra femicidului din China, India sau Vietnam, sunt ori complet nebuni, ori ipocriți.

culturavietii.ro

201010LDP001-300x168

Contact Form Powered By : XYZScripts.com