Header image

Brio Sonores, colectivul înființat în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologic de pe lângă mănăstirea Zăbriceni – CÂȘTIGĂTORI la „Românii au Talent”

21:28, duminică, 18 mai, 2014 | Cuvinte-cheie: , , ,

Invingatori si cu 120 de mii de euro in buzunar. Asa s-au intors acasa cei 8 tenori din grupul Brio Sonores. Pe aeroportul din Chisinau, ei au fost intampinati cu flori si aplauze. Baietii au marturisit ca traiesc o adevarata minune dupa ce au castigat Romanii au Talent cu vocile lor.

Cei 8 tenori au cucerut juratii nu doar prin vocile lor interpretand un colaj de piese, dar si prin felul cum s-au prezentat.

Plini de emotii si cu cec-ul in valoare de 120 de mii de euro baietii de la Brio Sonores au revenit astazi la Chisinau. La aeroport ei au fost intampinati cu flori si aplauze de catre rude si fani.

Printre cei care i-a asteptat la aeroport a fost si staretul Manastirii din Horasti unde baietii canta in fiecare sambata.

Baietii spun ca vor chletui banii castigati la Romanii au talent pe imaginea lor.

Totodata ei spun ca isi vor diversifica stilurile muzicale pe care acum le canta, dar nu se vor lasa de biserica.

Formatia Brio Sonores s-a infiintat in anul 2009, in cadrul Seminarului Teologic „Sfintii Trei Ierarhi” de pe langa Manastirea Zabriceni, initial fiind un cor bisericesc. Trei dintre tenori sunt solisti ai Teatrului de Opera si Balet, iar restul sunt studenti ai Academiei Arte.

Colectivul a avut o evolutie calma pana in in anul 2013, cand a inceput sa abordeze genul pop-opera, de atunci a inceput sa cunoasca un mare succes, evoluand in orice tipuri de evenimente.

Sursa: www.protv.md, titlu original: CASTIGATORII de la „Romanii au Talent” au ajuns acasa. Primele imagini cu Brio Sonores la Chisinau

Contact Form Powered By : XYZScripts.com