Header image

Redacţia portalului ortodox.md se arată extrem de îngrijorată de faptul că, în presa autohtonă a fost prezentat eronat apelul de ajutor duhovnicesc prin rugăciune

14:50, luni, 23 ianuarie, 2017 |

Redacţia portalului ortodox.md se arată extrem de îngrijorată de faptul că, în presa autohtonă a fost prezentat eronat apelul de ajutor duhovnicesc prin rugăciune al unei familii din Occident care are nevoie de rugăciunea confraţilor întru credinţă.

Ne referim la apelul „O nouă rubrică – Ajutor prin rugăciune” publicat pe portalul ortodox.md, la data de 21 ianuarie a.c.

Am constatat că numeroasele apeluri primite pe parcursul zilei din partea a mai mulţi jurnalişti nu au alt scop, decât transformarea unui apel de susţinere duhovnicească într-un subiect scandalos de ştire.

În această ordine de idei, redacţia portalului vine cu următoarea precizare: Familia care a cerut ajutorul duhovnicesc prin pomenirea în rugăciune la Sfintele Liturghii a solicitat să păstrăm anonimatul membrilor săi, pe lângă asta, redacţia ortodox.md, a evitat menţionarea oricăror detalii care au vreo legătură cu acest caz, pentru a exclude orice situație care ar agrava starea de lucruri a familiei în cauză.

Astfel, facem un apel către instituţiile mass-media să respecte această solicitare pentru a nu încălca normele deontologiei jurnalistice. Totodată, sperăm că societatea a înţeles corect apelul lansat, iar creştinii ortodocşi se vor concentra exclusiv la rugăciune pentru aceşti confraţi aflaţi în clipe de grea încercare.

Redacţia portalului Moldova Ortodoxă, ortodox.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com