DONAȚII - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

DONAȚII

0:43, duminică, 21 octombrie, 2012 | 12761 Vizualizări | Cuvinte-cheie: , ,

Dragi cititori ai portalului de gândire și atitudine creștin-ortodoxă Moldova Ortodoxă www.ortodox.md,

Portalul Moldova Ortodoxă www.ortodox.md activează în internet pentru a împărtăși tuturor bucuria Credinței Ortodoxe. Datorită portalului nostru, oamenii primesc răspunsuri la diverse întrebări. Cineva îşi găseşte calea către Biserică, cineva pătrunde în esenţa scrierilor Sfinților Părinți, cineva reuşeşte să depășeacă problemele de familie, în timp ce altcineva s-a decis să-şi dezrădăcineze patimile.

Din paginile portalului www.ortodox.md, cititorii sunt puși la curent cu știri și evenimente din viața Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova, dar și din întreaga lume Ortodoxă.

Pe lângă latura catehetică-misionară și informativă, Portalul Moldova Ortodoxă www.ortodox.md sprijină promovarea campaniilor de ajutorare a persoanelor cu dizabilități și din grupuri social vulnerabile https://ortodox.md/category/apeluri-de-ajutor/

Portalului Moldova Ortodoxă www.ortodox.md este un proiect non-comercial și nu are acoperire financiară decât din DONAȚIILE din partea cititorilor noștri fideli.

Vă îndemnăm să susțineți activitatea portalului Moldova Ortodoxă www.ortodox.md donând prin intermediul sistemului de plăți online PayPal – paypal.me/BMihail (Preot Mihail Bortă, administrator www.ortodox.md)

Pentru alte tipuri de DONAȚII rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: [email protected]

Le mulțumim tuturor celor care răspund apelului nostru de ajutor şi sprijin, AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!

Contact Form Powered By : XYZScripts.com