Simpozion internațional la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Simpozion internațional la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus

0:07, sâmbătă, 6 iulie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

La Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus a avut loc zilele acestea Simpozionul internațional “Slujirea creștină între cuvânt și faptă. Provocări contemporane”. Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu, după cum aflăm din reportajul TRINITAS TV.

”Avem invitați în special de la Universitatea de stat din Republica Moldova, acolo unde datorită activităților și a susținerilor foștilor noștri studenți s-au înfiripat câteva activități de literatură, de spiritualitate ortodoxă”, a precizat Pr. Prof. Univ. Dr. Pavel Aurel, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

Simpozionul și-a propus identificarea unor puncte comune privitoare la învăţământul religios, precum și stabilirea unor parteneriate.

În cadrul lucrărilor simpozionului au susținut referate atât studenți și cadre didactice de la Facultatea de Teologie din Sibiu, cât și de la Universitatea de Stat din Moldova.

Cu mai multe detalii de la eveniment vom reveni mâine în a doua jumătate a zilei.

MOLDOVA ORTODOXĂ

Contact Form Powered By : XYZScripts.com