Dăruiește și tu! O acțiune de ajutor pentru cei mai triști ca noi - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Dăruiește și tu! O acțiune de ajutor pentru cei mai triști ca noi

8:15, vineri, 6 noiembrie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

Asciația Studenților Creștini Ortodocși din Moldova vă îndeamnă să participați la o acțiune de ajutor pentru cei mai triști ca noi.

Cu toții avem o mulțime de haine în casă, haine pe care nu le mai folosim de ani buni pentru că ne-am cumpărat altele mai bune. De ce să nu le donăm celor care au nevoie de ele pentru a trece mai usor prin iarna care vine? O haină caldă contează foarte mult în această perioadă. Nu ne dăm seama, sau nu vrem să o facem, dar sunt oameni care nu au o căciulă pe cap, mănuși pe maini, un fular la gât și o haina caldă când afară e mult sub zero grade.

Astfel vă îndemnăm, dacă aveți haine pe care nu le mai purtați, puteți face o faptă bună, oferindu-le în dar celor care au nevoie de ele.

Vă rugăm să transmiteţi lucrurile care credeți că ar fi de un real folos seminilor noştri în perioada 6-16 noiembrie 2015 pe adresa: str. M. Kogălniceanu, 67, Biserica “Întâmpinarea Domnului”, USM, Chişinău.

doneaza-haine1

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com