O nouă sectă în Chișinău, cea a extratereștrilor - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

O nouă sectă în Chișinău, cea a extratereștrilor

0:15, miercuri, 28 noiembrie, 2012 | Cuvinte-cheie: ,

Mai nou, moldovenii se trag din extratereştri. Această ipoteză este promovată de o sectă care activează ilegal în Chişinău.

Ideea pare dăunătoare pentru cei care cad în mreaja sectanţilor. Este şi povestea unei tinere din capitală, care după ce s-a lăsat ademenită de scientologie a ajuns de nerecunoscut. Tânăra a plecat de acasă, are un comportament ciudat și a intrat până peste cap în datorii.

Nicoleta, o tânără de 25 de ani, a absolvit recent o facultate şi era în căutarea unui loc de muncă atunci când un necunoscut a abordat-o pe unul dintre site-urile de socializare și i-a propus un job la prima vedere atractiv. Doar că în loc să fie remunerată, fata a fost ademenită de o sectă.

Scientologia este o combinație dintre filosofie și religie, axată pe studierea subconștientului uman, teze înaintate de scriitorul american Ronald Hubbard. Secta este cunoscută deja în occident și promovată de mai multe vedete de la Hollywood, cum ar fi Tom Cruise sau John Travolta. Principalele metode de curăţare psihică folosite sunt sesiunile în grup în timpul cărora se utilizează chiar și hipnoza, afirmă doctorii în filosofie.

Potrivit ministerului Justiției, în Moldova nu este înregistrată nicio mișcare religioasă cu numele de scientologie sau dianetică.

Vedeți mai jos reportajul și imaginile ascunse de la sediul sectei, surprinse de Jurnal TV:

Contact Form Powered By : XYZScripts.com