Duminica a V-a după Cincizecime la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Duminica a V-a după Cincizecime la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău

21:50, duminică, 5 iulie, 2015 | Cuvinte-cheie: ,

În Duminica a V-a după Cincizecime, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău.

Alături de Întâistătător s-au rugat numeroși slujitori, precum și mulțimea de creștini veniți să mulțumească Atotțiitorului pentru milositivrea și îndruarea Sa cele nemărginite. În cadrul serviciului divin, tânărul Rodion Rașcu a fost hirotonit de către Vlădica Vladimir în treapta de diacon. Cu acest binecuvântat prilej, Mitropolitul a adresat nou-hirotonitului slujitor felicitări, însoțite de cuvinte părintești de învățătură și de luare aminte la cele bune și de folos.

În continuarea Liturghiei, Întâistătătorul, dimpreună cu slujitorii și numeroșii enoriași, au înălțat rugi de laudă Domnului, prin rostirea Rugăciunii Domnești, după care creștinii au primit binecuvântare arhierească din partea Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com