Header image

„Sufletele mortilor bantuie prin casa”. Numai Dumnezeu ne poate ajuta

22:01, vineri, 26 aprilie, 2013 | Cuvinte-cheie: ,

Fenomen inexplicabil intr-un sat din raionul Grigoriopol. Deja de o luna locuitorii din satul Butor nu isi gasesc linistea, dupa ce in gospodaria unui consatean s-au intamplat lucruri ciudate. Din senin s-au produs mai multe incendii, vesela si mobila se misca de la sine, iar icoanele se intorc. Acum o saptamana focul care a izbucnit intr-un dulap cu haine, i-a mistuit casa. Proprietarul spune ca in jur nu era nicio sursa de electricitate.

Familia Septikin spune ca nu poate sa-si explice de unde a pornit focul. Si asta deoarece  toate cablurile electrice erau neatinse.

Pompierii, sositi la fata locului, inca nu au stabilit cauzele incendiului.

Incendiul de saptamana trecuta, care a mistuit casa batraneasca, a fost al patrulea in aceasta gospodarie. Anterior, tot din senin, s-ar fi aprins draperiile in bucatarie, apoi patul din casa copiilor.

Nicolae Septkin isi aminteste ca in cel de-al Doilea Razboi Mondial, chiar langa casa lor s-a produs o explozie, in care a murit o femeie, impreuna cu micutul ei. Omul crede ca sufletele acestora bantuie acum prin casa lui.

Oamenii au cerut ajutorul preotilor.

Locuitorii din satul Butor, stanga Nistrului vorbesc deja de o luna numai despre fenomenele paranormale care tulbura linistea familiei Septikin. 

Preotul nu a fost gasit astazi pentru o explicatie. Familia Septikin spera ca va scapa de fantome si va reusi sa se bucure macar putin de sarbatorile de Paste.

Sursa: www.protv.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com