📢 Cartea "Predici" - Ediție Jubiliară este disponibilă acum și în rețeaua de librării "LIBRARIUS" din Chișinău - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

📢 Cartea „Predici” – Ediție Jubiliară este disponibilă acum și în rețeaua de librării „LIBRARIUS” din Chișinău

15:22, miercuri, 21 februarie, 2024 |

📢 Cartea „Predici” – Ediție Jubiliară, realizată de protoiereul Victor Pleșca în amintirea luminată a protoiereului Anatolie Pușcașu, este acum disponibilă în rețeaua de librării „LIBRARIUS”.

Această lucrare de înaltă calitate tipografică aduce în prim-plan predici inspirate și învățături duhovnicești valoroase. Este o comoară literară care contribuie la îmbogățirea spirituală a cititorilor, oferindu-le oportunitatea de a se conecta cu învățăturile profunde și înțelepciunea duhovnicească.

📚 Despre Carte: Lucrarea este mai mult decât o carte de predici. Editată cu grijă și atenție la detalii, cartea „Predici” nu doar împărtășește înțelepciunea spirituală, ci și aduce un omagiu adânc și respectuos amintirii vrednicului de pomenire protoiereu Anatolie Pușcașu. Prin contribuția sa semnificativă, protoiereul Pușcașu a lăsat o amprentă puternică în dezvoltarea omileticii din spațiul pruto-nistrean.

Această carte este o resursă valoroasă pentru căutătorii de înțelepciune duhovnicească, dar și o onoare adusă moștenirii spirituale a unui slujitor devotat al Bisericii.

📍 Disponibilitate: „Predici” – Ediție Jubiliară este acum disponibilă în toate librăriile „LIBRARIUS” din țară. Așteptăm cu bucurie ca această operă să ajungă în mâinile celor dornici să exploreze profunzimea învățăturilor duhovnicești.

📖 Cumpără acum și îmbogățește-ți spiritualitatea cu această operă remarcabilă!

Contact Form Powered By : XYZScripts.com